Actualitate

Bode, întâmpinat de un protestatar pe Aeroportul Cluj: „Demisia! Rușinea Sălajului”. VIDEO

Lucian Bode a fost întâmpinat de un protestatar cu o pancardă pe care scria „Demisia! Rușinea Sălajului”, la Aeroportul Cluj. Bărbatul l-a numit în față pe ministru un „plagiator dovedit”.

Bode, întâmpinat de un protestatar pe Aeroportul Internațional Cluj / Foto: Facebook - captură ecran - Daniel Coste Bode, întâmpinat de un protestatar pe Aeroportul Internațional Cluj / Foto: Facebook - captură ecran - Daniel Coste

 

 


Joi seara, ministrul de Interne Lucian Bode a fost întâmpinat de un protestatar când a aterizat pe Aeroportul Internațional Cluj. Protestatarul l-a „primit” la Cluj cu o pancardă pe care era mesajul „Demisia L. Bode! Rușinea Sălajului”, pentru că ministrul și-a plagiat lucrarea de doctorat.

De asemenea, bărbatul i s-a adresat verbal până la ieșirea din aeroport cu următoarele afirmații:


„Demisia domnule Bode, să vă fie rușine. Sunteți plagiator dovedit, să vă fie rușine și nu ne ajutați deloc cu intrarea în Schengen. Situația asta chiar nu ne ajută deloc. Seară bună”

Comisia de etică a Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca arată, miercuri, că suspiciunile de plagiat a tezei de doctorat a ministrului de Interne Lucian Bode se confirmă. Lucrarea este „profund viciată”. Lucian Bode a reacționat pe pagina sa de Facebook la această hotărâre, spunând că el a folosit norme „de citare din 2018”, iar UBB a analizat lucrarea după criterii „folosite în 2022”. 


Așa își argumentează ministrul plagiatul:

Reacția ministrului Lucian Bode după ce UBB a confirmat că a plagiat: „Voi merge în instanță”

 


 

CITEȘTE ȘI:

Emilia Șercan: „UBB ar trebui să îl dea în judecată pe dr. Bode”. Profesorii clujeni, solidari cu măsurile adoptate de universitate

Emilia Șercan, critici la adresa UBB Cluj: „S-a raportat la «cazul Bode» în cheie politică mai mult decât etică”

abonare newsletter