Actualitate

Tânăr inconștient și grav rănit, blocat într-o mașină răsturnată în Bunești, Cluj! A fost dus de urgență la spital

Echipajele de salvare ale ISU și SAJ au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea clujeană Bunești. Un tânăr grav rănit și în stare de inconștiență a rămas încarcerată în mașina cu care s-a răsturnat.

Șofer în stare de inconștiență, încarcerată într-o mașină răsturnată / Foto: ISU Cluj Șofer în stare de inconștiență, încarcerată într-o mașină răsturnată / Foto: ISU Cluj

 

 


Un tânăr s-a răsturnat cu mașina în localitatea clujeană Bunești și a rămas încarcerat. Când echipajele de salvare au sosit la locul accidentului, șoferul era în stare de inconștiență și grav rănit.

 


Salvatorii l-a scos din mașină cu grijă, după care l-au transportat la spital de urgență pentru îngrijiri medicale:

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în cursul nopții trecute pentru a descarcera un bărbat rămas blocat într-un autoturism ieșit în afara părții carosabile, pe raza localității Bunești, comuna Mintiu Gherlii.


La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ. Salvatorii au găsit încarcerat în autoturism un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, în stare de inconștiență și care prezenta multiple traumatisme. A fost realizat accesul către victimă folosind utilajele hidraulice, iar apoi a fost extrasă din autoturism cu accesoriile specifice, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Bărbatul a fost preluat de către echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Șofer de AUTOCAR, în goană printre mașini pe drumurile din Cluj! Comportament haotic și depășiri periculoase. VIDEO

Nebunie cu parcările în Mănăștur! Șoferii ce parchează în zone FĂRĂ plată, amenințați cu poliția de „proprietar”: „Nu mai lăsați bilețele de dragoste!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter