Actualitate

Incendiu violent la o locuință din Huedin. Pompierii s-au luptat cu focul mai bine de două ore

Pompierii clujeni au intervenit cu efective sporite și au acționat vreme de mai bine de două ore pentru a stinge incendiul ce a cuprins garajul unei locuințe din Huedin, care a mistuit un autoturism și s-a extins la fațada și acoperișul casei.

Incendiu violente la o locuință din Huedin/ captură foto: ISU Cluj Incendiu violente la o locuință din Huedin/ captură foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit, joi, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins garajul și lemnăria unei case de locuit, situate pe strada Zorilor din orașul Huedin.

 


Alerta a venit în jurul orei 16.50, iar la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stins incendii și o ambulanță SMURD.

 


Echipajele operative au găsit cele două încăperi, respectiv un autoturism parcat în garaj și aproximativ 3 mc lemn de foc cuprinși în totalitate de flăcări. Totodată, focul se extinsese la fațada și acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 100mp, precum și la fațada unui imobil din vecinătatea acesteia.

Operațiunile de stingere a incendiului au durat mai bine de două ore și au împiedicat extinderea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.


„O femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost consultată de către echipajul SMURD, fără a fi transportată la spital.

Cauza probabilă a incendiului este coșul de fum izolat necorespunzător față de materialele combustibile”, au transmis reprezentanții ISU Cluj. 

CITEȘTE ȘI:

O gheretă cu fructe și legume din Turda, cuprinsă de incendiu. Flăcările s-au extins și la două gherete din apropiere. FOTO

Incendiu la parterul unui bloc, pe strada Teodor Mihali! Focul ar fi pornit de la neglijența unui fumător

Ultimele Stiri
abonare newsletter