Actualitate

Casă cuprinsă de flăcări în Sălicea. Pompierii intervin în forță. O femeie de 70 de ani a suferit un atac de panică

O casă din localitatea Sălicea a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a mistuit cea mai mare parte a locuinței.

Casă în flăcări în Sălicea, Cluj/ captură foto: ISU Cluj Whats App Casă în flăcări în Sălicea, Cluj/ captură foto: ISU Cluj Whats App

 

ISU Cluj intervine cu forțe sporite în cazul unui incendiu din localitatea Sălicea, din județul Cluj. Flăcările au cuprins o casă. 


„Casă aprinsă în Sălicea. com. Ciurila”, au transmis reprezentanții ISU Cluj, pe Twitter.

Pompierii clujeni sunt la fața locului, încercând să evite propragarea flăcărilor. 


Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj urmează să facă publice detaliile incidentului, precum și cauza probabilă a izbucnirii incendiului.

UPDATE 17:30


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă modulară din localitatea Sălicea, comuna Ciurila.

Astfel, două autospeciale pentru stins incendii și un echipaj SMURD au fost dislocate la locul solicitării, unde au găsit structura, cu o suprafață de aproximativ 50 mp, cuprinsă în totalitate de flăcări.


Totodată, o femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani a solicitat consultul echipajul SMURD. Aceasta era sub efectul unui atac de panică.

Operațiunile de stingere a incendiului au durat mai bine de o oră, fiind împiedicată propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite, transmite ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

O gheretă cu fructe și legume din Turda, cuprinsă de incendiu. Flăcările s-au extins și la două gherete din apropiere. FOTO

Incendiu la parterul unui bloc, pe strada Teodor Mihali! Focul ar fi pornit de la neglijența unui fumător

Ultimele Stiri
abonare newsletter