Actualitate

Bogdan Pivariu, mesaj emoționant de Crăciun: „Să fim împreună, să avem grijă unii de alții! Vă doresc lumină, dragoste și minuni”

Primarul Bogdan Pivariu a transmis floreștenilor un mesaj emoționant de Crăciun și Anul Nou, la care a adăugat și o fotografie cu soția și fiica sa.

Primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu, și familia sa / Foto: Facebook - Bogdan Pivariu Primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu, și familia sa / Foto: Facebook - Bogdan Pivariu


 

Primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu, a transmis un mesaj emoționant de Crăciun pe pagina sa de Facebook.


Edilul le urează floreștenilor „lumină, dragoste și minuni” în perioada sărbătorilor și îi îndeamnă să continue să contruiască un viitor mai luminos:

„Crăciun fericit, Florești! Astăzi, familia noastră se alătură creștinilor din întreaga țară și din întreaga lume pentru a sărbători nașterea lui Hristos.  


Acum este timpul să răspândim lumimă și bucurie, să imbrățișăm binecuvântările și să onorăm tradiții precum deschiderea cadourilor, decorarea bradului de Crăciun. Să nu uitați să îi puneți deoparte câteva prăjituri lui Moș Crăciun. Crăciunul este despre a aduce lumină oamenilor din jurul nostru, a avea grijă unii de alții și pentru a face viața mai bună pentru oamenii din jurul nostru. Așadar, în acest sezon și în noul an, să fim împreună, să ne sărbătorim unii pe alții și să continuăm să construim un viitor mai luminos pentru noi toți. Vă doresc lumină, dragoste și minuni în aceste sărbători. Crăciun fericit!”, a transmis Bogda Pivariu, în cursul zilei de sâmbătă.

CITEȘTE ȘI:

Cu mic, cu mare, colindătorii au „poposit” și la Primăria Cluj-Napoca: „Pun suflet în păstrarea tradițiilor românești” VIDEO

Cadouri pentru vârstnicii de la Centrul de Îngrijire din Cluj-Napoca, cu ocazia Crăciunului. Boc: „Dacă puteți face un bine, să îl faceți” FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter