Actualitate

Casă din Cojocna, cuprinsă de flăcări! Un bărbat de 70 de ani a fost consultat de echipajul SMURD. FOTO

O casă a fost cuprinsă de flăcări în localitatea Straja, din județul Cluj, iar pompierii au intervenit pentru a evita propagarea incendiului la locuințele învecinate. Un bărbat în vârstă de 70 de ani a fost consultat de echipajul SMURD.

Casă cuprinsă de flăcări în Cojocna/ captură foto: ISU Cluij Casă cuprinsă de flăcări în Cojocna/ captură foto: ISU Cluij

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă de locuit din localitatea Straja, comuna Cojocna.

 


La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru stins incendii, precum și un echipaj SMURD din cadrul Punctului de Lucru Gherla. În momentul sosirii echipajelor de intervenție, o încăpere și acoperișul casei, cu o suprafață de aproximativ 40mp, erau cuprinse de flăcări, cu pericol de extindere la o anexă gospodărească alipită de aceasta.

Casă cuprinsă de flăcări în Cojocna/ captură foto: ISU Cluj

Un bărbat, în vârstă de aproximativ 70 de ani, a fost consultat la fața locului de către echipajul SMURD fără a fi transportat la spital, informează reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.


Focarele incendiului au fost lichidate de către pompieri în limitele găsite, fiind evitată propagarea la vecinătăți.

Din cercetările preliminare a rezultat că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a locuinței.

CITEȘTE ȘI:

Casă în flăcări în Cluj. Pompierii s-au luptat mai bine de trei ore să stingă incendiul

Incendiu la Pata Rât! 10 metri pătrați de deșeuri au luat foc lângă o locuință din zonă

abonare newsletter