Actualitate

Vremea se încălzește în Cluj, dar în weekend revin ninsorile. Prognoza meteo pentru următoarele 4 zile

Vremea se încălzește în Cluj, însă în weekend vor fi așteptate câteva reprize de ninsoare. Află prognoza meteo pentru următoarele 4 zile.

Vremea se încălzește în Cluj, însă în weekend vor fi așteptate câteva reprize de ninsoare/ Foto: Emil Boc/Facebook Vremea se încălzește în Cluj, însă în weekend vor fi așteptate câteva reprize de ninsoare/ Foto: Emil Boc/Facebook

 

 


După zile în care maximele nu depășeau cu mult pragul înghețului, maximele vor urca până la 10 grade Celsius.

 


Potrivit AccuWeather, chiar dacă temperaturile vor fi puțin mai ridicate, ninsorile își vor face simțită prezența în Cluj-Napoca.

Joi, 15 decembrie, cerul va fi în mare parte acoperit de nori, iar șansele de precipitații vor fi reduse. Maxima zilei va fi de 5 grade Celsius, iar minima este de 0 grade Celsius.


Vineri, 16 decembrie, vremea se mai încălzește. Pe timpul zilei vor fi așteptate 10 grade Celsius și pe timpul nopții vor fi așteptate 4 grade Celsius. Chiar dacă vremea se încălzește nu trebuie să ieșim din casă fără umbrelă. Șansele de ploaie vor fi de 98%.

Sâmbătă, 17 decembrie, vremea se mar răcește. Maxima zilei va fi de 7 grade Celsius, iar minima va fi de -5 grade Celsius. Atât pe timpul zilei cât și al nopții sunt așteptate câteva reprize de ploaie și ninsoare, șansele de precipitații fiind de 92%.


Duminică, 18 decembrie, vremea devine și mai rece. Pe timpul zilei este așteptat doar un grad Celsius, iar pe timpul nopții -6 grade Celsius.

CITEȘTE ȘI:

Imagini ca rupte din film, pe Vârful Vlădeasa, Cluj! Ninsoare și viscol puternic la munte. VIDEO

VIDEO. Imagini de poveste din Păltiniș după prima NINSOARE

Ultimele Stiri
abonare newsletter