Actualitate

Distracția i-a costat scump. Doi tineri din Gherla s-au ales cu amendă pentru că au aruncat cu ouă în trecători

Doi tineri din Gherla, județul Cluj, s-au ales cu amendă pentru că au terorizat mai mulți trecători, aruncând cu ouă după ei.

Doi tineri din Gherla, județul Cluj, s-au ales cu amendă pentru că au terorizat mai mulți trecători, aruncând cu ouă după ei/ Foto: gherlainfo.ro Doi tineri din Gherla, județul Cluj, s-au ales cu amendă pentru că au terorizat mai mulți trecători, aruncând cu ouă după ei/ Foto: gherlainfo.ro

 

 


Mai multe cazuri în care persoane necunoscute aruncă cu ouă după trecători sau în gemurile unor locuințe au fost semnalate în ultima perioadă la Gherla, scrie gherlainfo.ro

 


Conform sursei citate, un localnic a sesizat în data de 21 octombrie poliția despre faptul că în timp ce se afla pe strada Bobâlna, dintr-o mașină care circula pe șoseaua principală, s-a aruncat cu un ou, care l-a nimerit în spate. 

De asemenea, pe 17 noiembrie, o femeie s-a trezit cu ouă aruncate în geam, într-un bloc de pe Aleea Brazilor. O altă femeie a reclamat faptul că pe Aleea Frasinului se aruncă cu ouă în balcoane, de jos.


În urma unei sesizări făcute la Poliția Gherla, polițiștii au făcut început verificările. În urma acestora au fost identificați doi tineri, cu vârste de 18 și 20 de ani, care ar fi aruncat cu ouă.

Cei doi tineri s-au ales fiecare cu o amendă de 1.000 de lei.

CITEȘTE ȘI:

8.000 de euro AMENDĂ pentru conducerea unei trotinete electrice în stare de ebrietate

Magazinele second-hand din Cluj, luate la „puricat”! Amenzi de sute de mii de lei pentru haine și încălțăminte MURDARE

Ultimele Stiri
abonare newsletter