Actualitate

Femeie, blocată într-o mașină răsturnată în Dej! Două persoane de 69 de ani, duse de urgență la spital. FOTO

O femeie a rămas blocată într-o mașină care s-a răsturnat în Dej. Accidentul a fost soldat cu două victime care au fost transportate la spital de urgență.

Două persoane, transportate la spital cu ambulanța după ce s-au răsturnat cu mașina în Dej /FOTO: IPJ Cluj Două persoane, transportate la spital cu ambulanța după ce s-au răsturnat cu mașina în Dej /FOTO: IPJ Cluj

 

 


Pompierii au intervenit de urgență la un accident rutier petrecut în municipiul Dej, unde o mașină cu două persoane s-a răsturnat.

 


Accidentul rutier petrecut s-a pe strada Nicolae Titulescu din Dej și a fost anunțat printr-un apel la 112. O femeie a rămas blocată în mașina răsturnată:

„Printr-un apel efectuat la 112 în jurul orei 9:30, forțele noastre au fost înștiințate despre faptul că un autoturism este răsturnat. Ajunși la fața locului, salvatorii au constatat faptul că o femeie era blocată în respectivul autoturism. Pompierii au extras-o și au predat-o echipajelor medicale”, a transmis ISU Cluj.


La fața locului au intervenit două ambulanțe, una SMURD și una SAJ, iar două victime au fost transportate la spital de urgență:

„De asemenea, îngrijiri medicale a primit și un bărbat care a reușit să iasă singur afară din mașina avariată. Mai exact, a fost vorba despre două persoane de aproximativ 69 de ani. Ambele victime erau conștiente și cooperante, fiind transportate la spital de ambulanțele SMURD și SAJ. La misiune au mai luat parte două autospeciale”, a mai transmis ISU Cluj.


„În jurul orei 09.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Dej au intervenit ca urmare a producerii unui accident rutier, pe strada Nicolae Titulescu, din municipiu.
Din cercetările preliminare s-a constatat faptul că o conducătoare auto, în vârstă de 69 de ani, din municipiul Dej, care se deplasa din direcția cartierului Viile Dejului, înspre centrul localității, ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a evita un câine, însă ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul părăsind partea carosabilă, în cele din urmă răsturnându-se pe trotuar.

A rezultat rănirea acesteia, dar și a unui bărbat, în vârstă de 74 de ani, care se afla în autoturism. Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Atenție, șoferi! Drumurile județene din Cluj, deszăpezite, dar afectate de polei. Iarna și-a intrat în drepturi

Dubă răsturnată la ieșire din Huedin! Un tânăr de 26 de ani, dus la spital cu ambulanța. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter