Actualitate

Biciclist de 60 de ani, lovit mortal de o mașină în Dej. Medicii nu au mai reușit să salveze victima

Un bărbat de 60 de ani a fost lovit mortal de o mașină, luni dimineața, în Dej. Medicii sosiți la accident nu au mai reușit să îl salveze pe bărbat.

Un bărbat de 60 de ani a fost lovit mortal de o mașină, luni dimineața, în Dej/ FOTO: depositphotos.com Un bărbat de 60 de ani a fost lovit mortal de o mașină, luni dimineața, în Dej/ FOTO: depositphotos.com

 

 


Un tânăr de 22 de ani a lovit mortal un bărbat care se afla pe bicicletă, în Dej.

 


Medicii sosiți la locul accidentului nu au mai reușit să-i salveze viața bărbatului de 60 de ani, fiind declarat decesul.

„În jurul orei 07.15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej - Biroului Rutier au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, înregistrat pe strada Văii, din municipiu.
Conducătorul unui autoturism, în vârsta de 22 ani, din municipiul Dej, a surprins și accidentat un bărbat în vârsta de 60 ani, care se deplasa în fața autovehiculului cu o bicicletă, circulând în aceeași direcție.


În urma impactului biciclistul a suferit leziuni corporale, fiind declarat din nefericire decesul acestuia. Testarea cu aparatul etilotest a conducătoului auto a rezultat negativă”, a transmis IPJ Cluj.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Accident teribil la Negreni. Un bărbat A MURIT. Mașina în care se afla s-a lovit de un camion

Biciclist de 76 de ani, lovit de o mașină pe strada Teodor Mihali. Bătrânul a fost transportat la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter