Actualitate

O casă din localitatea Sânmărtin a fost cuprinsă de flăcări

Un incendiu a afectat o casă în localitatea Sânmărtin, noaptea trecută, iar pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale.

Incendiu la o casă din localitatea Sânmartin/ captură foto: ISU Cluj Incendiu la o casă din localitatea Sânmartin/ captură foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit noaptea trecută la un incendiu care a afectat o casă în localitatea Sânmărtin, comuna Chinteni. 

Apelul de urgență a venit în jurul orei 01:30, iar incendiul se manifesta la acoperișul casei și al bucătăriei de vară, precum și la anumite elemente ale mansardei. Mai exact, flăcările au afectat o suprafață de aproximativ 55 de mp. 


„Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să nu se extindă. Din fericire, nu au existat persoane care să solicite sprijin medical”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un horn metalic al unei sobe, izolat necorespunzător față de materialele combustibile. La misiune au luat parte două autospeciale cu apă și spumă, forțele ISU Cluj revenind la bază la ora 04:20. 

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la o casă din Apahida! Pompierii intervin la fața locului. FOTO

Incendiu la mansarda unui bloc de pe strada Stejarului din Florești. FOTO

abonare newsletter