Actualitate

Ultimele lucrări pe strada Eroilor din Florești. RESTRICȚII de circulație

Primăria comunei Florești anunță restrciții de circulație pentru desfășurarea ultimelor lucrări în cadrul proiectului de modernizare a străzii Eroilor.

Ultimele lucrări pe strada Eroilor din Florești. FOTO: Facebook/ Bogdan Pivariu Ultimele lucrări pe strada Eroilor din Florești. FOTO: Facebook/ Bogdan Pivariu

 

 


Zilele acestea au loc ultimele lucrări în cadrul șantierului de pe strada Eroilor din Florești. Primăria comunei Florești anunță restrciții de circulație pentru șoferi.

 


„În zilele 29 si 30 noiembrie se va turna stratul final de asfalt pe strada Eroilor. Rugăm cetățenii să evite în măsura posibilităților accesul în și dinspre Eroilor pe parcursul acestor două zile”, a transmis Primăria Florești.

Strada Eroilor, prima stradă „smart” din comună

Strada Eroilor va fi prima „stradă smart” a comunei Florești, cu piste de biciclete și trotuare. O noutate adusă proiectului este amenajarea unei noi benzi de circulație auto suplimentare, care va contribui la fluidizarea traficului. Lucrările sunt finanțate din bugetul local și PNDL. 


Vor fi plantați și pomi unde locul va permite. Potrivit indicatorilor tehnici ai proiectului, asfaltarea ar urma să se facă pe o lungime de 1.125 m lungime, respectiv 13.250 mp. Cele trei benzi de circulație vor avea o lățime de 3,25 m fiecare.

De asemenea, se vor realiza 4.190 mp de trotuare, respectiv 1.950 m pătrați de piste de biciclete, care vor avea o lățime de 2,20 m. Pentru acoperirea Văii Sănăslaului va fi nevoie de 182 de m de structură metalică și 110 m de beton.


Valoarea estimată este de 14 milioane de lei, fonduri guvernamentale și locale. 

Asocierea de firme care desfășoară lucrările este formată din Lukacom Invest SRL (Leader) și Wizland Construct. 

CITEȘTE ȘI:

Modernizarea străzii Eroilor din Florești a intrat în ultima etapă. Trotuarul și pista de biciclete au fost finalizate. FOTO

abonare newsletter