Actualitate

Compania de Transport Public Cluj-Napoca este cea mai performantă din România. Locul 1 în Topul Național al Firmelor – Ediția 2022 (P)

Compania de Transport Public Cluj-Napoca a fost recunoscută, din nou, drept cea mai performantă companie de transport public de persoane din România.

Compania de Transport Public Cluj-Napoca este cea mai performantă din România Compania de Transport Public Cluj-Napoca este cea mai performantă din România

 

Acest prestigios statut al său a fost reconfirmat în cadrul celei de-a XXIX-a ediții a Galei  „Topului Național al Firmelor – 2022”, organizată de Camera de Comerț și Industrie a Romaniei, la București, în 23 noiembrie 2022.


CTP s-a plasat pe Locul I în „Topul Național al Firmelor – 2022”, la categoria Servicii, Întreprinderi Mari, domeniul Transporturi urbane, suburbane și metropolitane de călători.

Prestigios este faptul că CTP a fost desemnată în această lojă a performerilor din domeniul Serviciilor, alături de mari companii, precum Transgaz, Top Med, Acva Tim, ROMATSA. 


Subliniem că CTP este singura companie cu activitate în domeniul transportului public de călători din Romania intrată în acest top.

„Topul Național al Firmelor – 2022” include cele mai performante companii din șapte domenii de activitate: industrie; servicii; comerț; turism; cercetare-dezvoltare și high-tech; agricultură, silvicultură și pescuit; construcții.


          La realizarea clasamentului „Topul Național al Firmelor 2022” au fost analizate 802.243 de bilanţuri financiar-contabile ale companiilor active în România. Dintre acestea, 293.131 de bilanțuri au intrat în competiția pentru primele 10 poziții în clasamentul național, în conformitate cu metodologia de realizare a topurilor de firme implementată de Camerele de Comerț în toate judeţele ţării. Această metodologie este unică, complexă, transparentă și unitară.

Clasamentul „Topul Național al Firmelor 2022” se bazează pe următorii indicatori economici: cifra de afaceri netă; profitul din exploatare; rata profitului din exploatare; eficienţa utilizării resurselor umane și eficienţa utilizării capitalului angajat. 


          “CTP Cluj rămâne dedicată misiunii sale de presta serviciul public de transport de persoane în siguranță și la timp, pentru a contribui la asigurarea unui înalt standard de calitate a vieții în Cluj-Napoca și în zona metropolitană. În aceeași măsură, alături de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, dedicarea noastră pentru anul 2023 și pentru ani care vin va fi pentru creșterea rapidă a transportului ecologic de persoane în comunitatea noastră, reducând progresiv transportul poluant până la eliminarea totală a acestuia.

          Echipa CTP Cluj-Napoca S.A. este mândră să-și onoreze misiunea și rolul pe care i l-au încredințat comunitatea clujeană și îi asigurăm pe călătorii noștri că suntem preocupați zi de zi să fim tot mai buni și mai atenți la nevoia publică și la dezideratul natural de a avea o înaltă calitate a vieții în Cluj Napoca și zona metropolitană. Noi suntem conștienți că o calitate a vieții înaltă, în lipsa unui serviciu performant, civilizat, sigur și punctual nu este posibilă. Motiv pentru care alături de întrega echipă a CTP – căreia îi suntem recunoscătoare pentru eforturile sale – ne vom strădui să rămânem pe podiumul național al companiilor din transportul public de persoane.


          În aceeași măsură suntem recunoscători pentru susținerea material, financiară și morală, puternică și constantă, pe care o primim de la Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, în lipsa cărora această performanță a noastră  nu ar putea fi posibilă. Modernizarea, ecologizarea și finanțarea transportului public de persoane sunt opera principală a contribuabilului clujean și metropolitan, căruia îi suntem profund recunoscători. Și pe care-l asigurăm că-l vom onora cu profesionalismul, seriozitatea și grija noastră”, menționează conducerea CTP Cluj.

abonare newsletter