Actualitate

O femeie a alunecat și s-a lovit la cap, pe traseul Piatra lui Lucaci! Salvamontiștii au intervenit de urgență ca să o salveze. FOTO

O femeie de 39 de ani a fost grav rănită după ce a alunecat pe o pantă și s-a lovit la cap, pe traseul Piatra lui Lucaci.

O femeie de 39 de ani a fost grav rănită după ce a alunecat pe o pantă și s-a lovit la cap, pe traseul Piatra lui Lucaci/ FOTO: Salvamont-Salvaspeo Cluj/Facebook O femeie de 39 de ani a fost grav rănită după ce a alunecat pe o pantă și s-a lovit la cap, pe traseul Piatra lui Lucaci/ FOTO: Salvamont-Salvaspeo Cluj/Facebook

 

 


O femeie de 39 de ani a fost grav rănită, sâmbătă, după ce a alunecat pe o pantă și s-a lovit la cap, pe traseul Piatra lui Lucaci.

 


După ce a fost salvată de salvamontiști, femeia a fost transportată la spital.

„Salvamontiștii din Baza Beliș împreună cu voluntarul din zona Tarnița au finalizat cu succes, acum câteva minute, o operațiune complexă de salvare a unei persoane pe traseul Piatra lui Lucaci, în zona Grotei Ciorii, aproape de malul lacului Tarnița.


Victima, o tânără de 39 de ani, a alunecat și a căzut câțiva metri pe pantă. În urma căderii a suferit câteva traumatisme la cap și membrele inferioare. Cei din grupul care o însoțea pe tânără au sunat după ajutor.

Salvamontiștii au ajuns la victimă, i-au acordat primele îngrijiri și au stabilizat-o. A urmat evacuarea pe targă până pe malul lacului, iar apoi, cu ambarcațiunea din dotarea Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, victima și salvatorii au traversat lacul și au predat pacientul ambulanței”, au transmis salvamontiștii clujeni.


 

CITEȘTE ȘI:

O femeie a fost rănită după ce s-a răsturnat cu ATV-ul în Munții Apuseni. A fost adusă cu elicopterul SMURD în Cluj-Napoca

O clujeancă abandonată pe munte de prieteni, recuperată de salvamontiștii din Neamț după ce s-a accidentat

abonare newsletter