Actualitate

Accident pe strada Avram Iancu din Florești, între trei mașini! Un bărbat a ajuns la spital

Accident pe strada Avram Iancu din Florești, cu trei mașini implicate. O victimă a fost transportată la spital.

Trafic îngreunat după accidentul de pe strada Avram Iancu, din zona Bavaria, Florești / Foto: Info Trafic jud. Cluj - Facebook Trafic îngreunat după accidentul de pe strada Avram Iancu, din zona Bavaria, Florești / Foto: Info Trafic jud. Cluj - Facebook

 

 


Un accident rutier s-a produs pe strada Avram Iancu din Florești, după sensul giratoriu de la Bavaria, în care trei mașini au fost implicate.

 


Un bărbat de 48 de ani a fost transportat la spital în urma accidentului:

„La data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 13.45, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 – E60, la km 483+350 m., în localitatea Florești, în care au fost implicate 3 autovehicule.


Din primele date, coliziunea s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers între 3 autoturisme conduse pe direcția Florești spre Gilău, de trei bărbați cu vârste de 47, 48, respectiv 52 de ani, toți din Cluj-Napoca.

În urma impactului, bărbatul de 48 de ani a necesitat îngrijiri de specialitate. Testările acestora cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident grav lângă Viișoara, Cluj! O femeie a fost transportată de urgență la spital

Noi detalii în cazul lui Culiță Sterp! Manelistul era și DROGAT când a făcut accident în Piața Avram Iancu

Ultimele Stiri
abonare newsletter