Externe

Incendiu PUTERNIC la un depozit din Moscova. Înăuntru ar exista persoane blocate

Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit din centrul Moscovei, pe o suprafață de 2.500 de metri pătrați.

Incendiu PUTERNIC la un depozit din Moscova. FOTO: Captură ecran Twitter Incendiu PUTERNIC la un depozit din Moscova. FOTO: Captură ecran Twitter

 

 


Pompierii intervin cu trei elicoptere duminică la un incendiu de proporții izbucnit la un depozit din Moscova. Salvatorii au anunțat că sunt persoane blocate înăuntru, scrie Biziday. Cauza nu a fost stabilită încă.

 


Agențiile ruse de presă anunță că pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu violent la un depozit din apropierea Pieței Komsomolskaya, unde există trei stații de tren și una de metrou. Șapte persoane au fost evacuate, iar două sunt încă blocate în clădire. 

Potrivit serviciilor de urgență, primul apel a venit la ora locală 14:57 (13:57 ora României), când a fost anunțat că un depozit din cărămidă, cu două etaje, a luat foc. La intervenție au fost dislocate trei elicoptere și un tren de stingere, precum și 80 de salvatori. Căile Ferate Ruse au transmis că circulația trenurilor nu este afectată, iar pasagerii sunt în siguranță.

CITEȘTE ȘI:

Rusia „speră” într-un schimb de deținuți cu SUA. Vrea să recupereze un traficant de arme rus, supranumit „negustorul morții”

abonare newsletter