Actualitate

Vreme rece și ploioasă la Cluj, în această săptămână. Când cresc temperaturile?

Vremea nu dă semne că s-ar îmbunătăți prea curând. Clujenii vor avea parte de o săptămână cu temperatura scăzute și ploi.

Vremea nu dă semne că s-ar îmbunătăți prea curând/ FOTO: monitorulcj.ro Vremea nu dă semne că s-ar îmbunătăți prea curând/ FOTO: monitorulcj.ro

 

 


Conform prognozei AccuWeather, temperaturile vor rămâne scăzute în această săptămână, iar ploile își vor mai face simțită prezența.

Pentru ziua de luni, 21 noiembrie, meteorologii anunță un cer acoperit în totalitate de nori, iar șansele de precipitații sunt de 81%. Maximele vor ajunge la 5 de grade Celsius, în timp ce minimele coboară un grad Celsius. 


Marți scăpăm de ploi, însă temperaturile vor rămâne scăzute. Maxima zilei va fi de 8 grade Celsius, iar minima va fi de 2 grade Celsius. Cerul va fi în mare parte acoperit de nori, iar vântul va sufla cu putere pe timpul zilei, 30 km/h.

Miercuri, 23 noiembrie, temperaturile mai cresc, însă se întorc ploile. Maximele vor ajunge la 12 grade Celsius, în timp ce minima va fi de 4 grade Celsius. Șansele de ploaie vor fi de 84%.


Ziua de joi vine cu 25% șanse de ploaie și 5 de grade pe timpul zilei. În noaptea de joi spre vineri minimele vor ajunge la zero grade Celsius.

Vineri temperaturile scad simțitor pe timpul nopții, fiind așteptate temperaturi negative. Potrivit meteorologilor, maxima zilei va fi de 6 grade Celsius, în timp ce minima va coborî la -4 grade Celsius.


Sâmbătă vremea rămâne la fel de rece ca în ziua precedentă. Pe timpul zilei vor fi așteptate 6 grade Celsius, iar pe timpul nopții doar -1 grade Celsius.

Duminică, 27 noiembrie, șansele de ploaie scad la 9%, însă temperaturile rămân scăzute. Ziua vor fi 4 grade Celsius, iar noaptea -2 grade Celsius.


 

CITEȘTE ȘI:

Urmează un început de decembrie călduros și fără precipitații. VEZI prognoza meteo pe o lună

Avertizare de ninsori și ploi în toată țara! Ciclonul polar aduce primul episod serios de iarnă în România

abonare newsletter