Actualitate

Tânără de 21 ani care traversa strada, lovită de o mașină condusă de un POLIȚIST, în Gherla! Victima a ajuns la spital

O tânără de 21 de ani a fost lovită de o mașină condusă de un polițist, în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni din Gherla. Fata a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Tânără de 21 de ani care traversa strada pe trecerea de pietoni, lovită de o mașină condusă de un polițist, în Gherla / Foto: depositphotos.com Tânără de 21 de ani care traversa strada pe trecerea de pietoni, lovită de o mașină condusă de un polițist, în Gherla / Foto: depositphotos.com

 

În cursul dimineții de azi, în jurul orei 07.35, pe strada Bobâlna din municipiul Gherla s-a înregistrat un accident rutier în urma căruia a fost rănită o tânără de 21 de ani, care se afla pe trecerea de pietoni.


 

Șoferul mașinii care a produs accidentul este un polițist.


Tânără a fost tranportată la spital de urgență:

„Din primele cercetări rezultă faptul că o tânără, în vârstă de 21 de ani, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal a fost acroșată de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Gherla, acesta având calitatea de polițist.


Tânăra a fost transportată la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate, însă nu a rămas internată.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Cluj.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

UPDATE: Accident mortal pe Calea Turzii! Trafic blocat pe direcția Feleacu - Cluj-Napoca. VIDEO

abonare newsletter