Actualitate

UPDATE: Accident mortal pe Calea Turzii! Trafic blocat pe direcția Feleacu - Cluj-Napoca. VIDEO

Un accident mortal a avut loc joi pe Calea Turzii. Echipajul SMURD a aplicat manevre de resuscitare unui bărbat la fața locului, dar acesta nu a putut fi salvat. Circulația este blocată pe sensul de coborâre dinspre Feleacu.

Accident grav pe Calea Turzii din Cluj-Napoca, joi, 17.11.2022 / Foto: ISU Cluj Accident grav pe Calea Turzii din Cluj-Napoca, joi, 17.11.2022 / Foto: ISU Cluj

 

UPDATE ora 13:54: Bărbatul implicat în accident a murit.


„Victima (barbat 60 ani) nu a raspuns manevrelor de resuscitare fiind declarata decedata de echipajul TIM Colina”, a transmis ISU Cluj.


Știre inițială: 


Un bărbat de aproximativ 65 de ani a fost rănit în urma unui accident rutier ce a avut loc pe Calea Turzii din Cluj-Napoca.

Bărbatul a trebuit să fie extras de echipajul ISU din mașină și a rămas inconștient. 


La fața locului, medicii de pe ambulanță îi aplică manevre de resuscitare:

„În jurul orei 12.40 ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier cu 1 mașină, o victimă inconștientă, în municipiul Cluj-Napoca, Calea Turzii. Intervine Det. 1 de Pompieri Cluj-Napoca, cu 1 autospecială de stingere și descarcerare, 1 autospecială de descarcerare și o ambulanță de Terapie Intensivă Mobila de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca - total  7 subofițeri. Victima, un bărbat de aproximativ 65 ani, a fost extrasă inconștientă și se aplică manevre de resuscitare”, a transmis ISU Cluj.


Circulația este blocată pe sensul de coborâre dinspre Feleacu.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Momentul accidentului de pe Avram Iancu, surprins de camere. Vinovatul a fugit de la locul faptei

Manelistul Culiță Sterp, implicat în accidentul de pe Avram Iancu. Era BĂUT, a intrat pe roșu în intersecție și a fugit de la locul accidentului

FOTO. Accident între două mașini în Piața Avram Iancu. Unul dintre șoferi era băut și a fugit de la locul accidentului

Ultimele Stiri
abonare newsletter