Actualitate

Clujean, reținut pentru contrabandă cu țigări și alcool! „A abandonat mașina și a fugit când a văzut Poliția”

Un clujean de 65 de ani, bănuit de contrabandă cu ţigarete şi alcool, a fost reţinut de poliţiştii din Bistrița-Năsăud. Bărbatul avea cantități uriașe de pachete de țigări și băuturi spirtoase.

Percheziții într-un dosar de contrabandă cu alcool și țigări / Foto: IPJ Bistrița-Năsăud Percheziții într-un dosar de contrabandă cu alcool și țigări / Foto: IPJ Bistrița-Năsăud

 

 


Marți, 8 octombrie, polițiștii bistrițeni au descins la locuinţa unui bărbat, de 65 de ani, din Cuzdrioara, judeţul Cluj, bănuit de contrabandă cu ţigarete şi alcool.

 


„În urma percheziţiei, în interiorul a patru mașini şi o autoutilitară ce aparţin clujeanului de 65 de ani, au fost descoperite şi ridicate 97.360 de ţigarete fără timbre sau banderole fiscale româneşti. De asemenea, în interiorul imobilului a fost descoperită cantitatea de 208 litri băuturi spirtoase şi lichid incolor cu miros specific de alcool, deţinută în afara antrepozitului fiscal.

Totodată, în apropierea locuinţei, poliţiştii au observat o mașină condusă de un bărbat care, în momentul în care a văzut poliţiştii, a fugit, abandonând autoturismul. În interiorul mașinii, poliţiştii au mai descoperit cantitatea de 1040 litri alcool etilic ambalat în sticle din plastic”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.


Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei, iar în urma audierilor, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. În prezent, acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea 86/2006 privind Codul vamal al României.

CITEȘTE ȘI:

7 traficanți de droguri din Cluj-Napoca ajung după gratii! O tânără de 26 de ani, închisă pentru trafic de persoane

Caz șocant în Hunedoara: Tânăr de 19 ani, arestat preventiv după ce a violat o femeie de 79 de ani

Ultimele Stiri
abonare newsletter