Actualitate

7 traficanți de droguri din Cluj-Napoca ajung după gratii! O tânără de 26 de ani, închisă pentru trafic de persoane

Șapte bărbați, traficanți de droguri, și o tânără de 26 de ani care făcea trafic de persoane au fost prinși de polițiști în Cluj-Napoca. Cei opt au primit pedeapsa cu închisoarea, pe care o vor săvârși la Penitenciarul Gherla.

Mai mulți traficanți de droguri ajung după gratii / Foto: depositphotos.com Mai mulți traficanți de droguri ajung după gratii / Foto: depositphotos.com

 

 


În cursul zilei de ieri, 8 noiembrie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției municipiului Cluj-Napoca, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj au căutat mai multe persoane pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii.

 


Astfel, șapte bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 64 de ani au ajung după gratii pentru infracțiunea de „efectuare a operațiunilor cu substanțe interzise ”. 

Cei șapte au de executat pedepse privative de libertate pentru perioade cuprinse între 1 an și 3 luni până la 2 ani și 8 luni.  


De asemenea, polițiștii au depistat o tânără în vârstă de 26 de ani pe numele căreia a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru o perioadă de 730 de zile (2 ani), vizând infracțiunea de trafic de persoane.

Cei în cauză au fost conduși și predați reprezentanților Penitenciarului Gherla.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Trei tineri, reținuți pentru trafic de droguri! Aveau o cultură de cannabis și voiau să vândă drogurile în Cluj

Tânăr de 24 de ani din Cluj-Napoca, reținut de polițiști pentru trafic de droguri! Vindea „cristale” și cannabis. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter