Actualitate

Univers T: hotel, restaurant, sală de conferințe, cinema și teatru, la cele mai înalte standarde (P)

Hotel Univers T a inaugurat, în acest an, amfiteatrul Terra, un spațiu cu o capacitate de 290 de locuri, care găzduiește deja diverse evenimente culturale, sociale, conferințe și simpozioane, piese de teatru și proiecții de filme.

Univers T: hotel, restaurant, sală de conferințe, cinema și teatru Univers T: hotel, restaurant, sală de conferințe, cinema și teatru

Deschis în anul 1985, Hotel Univers T se orientează permanent după nevoile pieței de profil, încercând să răspundă tuturor exigențelor clientelei de astăzi.

Hotel Univers T a inaugurat, în acest an, amfiteatrul Terra


 Astfel, unitatea stă la dispoziția clienților săi cu două restaurante și două saloane, elegante și primitoare, cu o capacitate cuprinsă între 15 și 220 de locuri, pregătite să ofere o invitație într-o călătorie culinară de excepție prin aromele tentante ale preparatelor românești și internaționale de succes.


Foto restaurant Univers T


Așa că, dacă sunteți în căutarea unui restaurant sau a unui meniu perfect pentru petrecerea de iarna a companiei dumneavoastră sau pentru alte evenimente sociale, pentru nunta mult visată sau pentru petrecere de după creștinarea noului membru din familie, Univers T vă așteaptă cu o ofertă imbatabilă.

La Univers T, toate preparatele sunt create cu grijă și pricepere de către chefii bucătari din cele mai proaspete ingrediente de sezon, astfel încât experiența gastronomică să fie desăvârșită pentru fiecare farfurie în parte.



Foto restaurant Univers T

În plus, Hotel Univers T nu se dovedește mai prejos nici în asigurarea unui eveniment business sau social perfect, pentru care este pregătit Centrul de Conferințe format din patru săli proaspăt renovate, fiecare dotate cu tehnologie de ultima generație, cu o capacitate cuprinsă între 10 și 70 de locuri. Amfiteatrul Terra, despre care spuneam la început, are la bază un concept de amenajare actual și elegant. Dotările sunt conectate cu tehnologiile și inovațiile de ultima oră, pentru ca spectatorii să poată trăi o experiență unică, într-o locație de prestigiu.


Hotelul Univers T a fost renovat complet în cursul anului 2020 și se află chiar pe malul lacului Gheorgheni, la aproximativ 4 km de centrul istoric al orașului Cluj-Napoca. Reprezentanții unității vă asigură că nu veți regreta această alegere!

CITEȘTE ȘI:

Lucrările de modernizare la hotelul Univers T s-au terminat. Cum arată amfiteatrul complexului

Primăria vrea să cumpere Hotelul Continental. Emil Boc: „Indiferent cât va costa. Este o clădire fundamentală”

Ultimele Stiri
abonare newsletter