Actualitate

Vreme schimbătoare la Cluj-Napoca! De la zile cu mult soare la ploi

Vremea va fi schimbătoare la Cluj-Napoca, fiind așteptate atât zile cu maxime de până la 14 de grade Celsius, până la ploi și maxime de doar 8 grade.

Vremea rămâne instabilă în Cluj-Napoca/ FOTO: depositphotos.com Vremea rămâne instabilă în Cluj-Napoca/ FOTO: depositphotos.com

 

 


Potrivit site-ului Accuweather, vremea la Cluj va fi schimbătoare, de la zile cu mult soare și șanse reduse de ploaie, la zile cu ploi și maxime care nu vor depăși 8 grade Celsius.

 


De săptămâna viitoare se vor întoarce temperaturile cu minus.

Prognoza meteo pe toată săptămâna, în Cluj-Napoca

Luni, 7 noiembrie, maxima nu va depăși 14 de grade Celsius. Cerul va fi predominant însorit, iar șansele de ploaie vor ajunge la 81%. Pe timpul nopții vor fi așteptate 8 grade Celsius.


Temperaturile scad marți, fiind așteptate 13 grade Celsius pe timpul zilei și doar 4 grade noaptea. Soarele va fi scump la vedere în această zi, cerul fiind acoperit în proporție de 71%. Meteorologii anunță izolat câteva reprize de ploaie, șansele de precipitații fiind de 25%.

Miercuri, 9 noiembrie, scăpăm de ploi, șansele de precipitații fiind de 1%. Pe timpul zilei vor fi așteptate 13 grade Celsius, iar pe timpul nopții 3 grade.


Joi cerul va fi acoperit în totalitate de nori, iar șansele de precipitații pentru această zi sunt de 16%. Maxima zilei va fi de 14 de grade Celsius, iar minima de 8 grade.

Vineri, 11 noiembrie, se întorc ploile, iar temperaturile vor scădea. Șansele de precipitații vor fi de 64%, iar cerul va fi în mare parte acoperit cu nori. Maxima zilei va ajunge în jurul valorii de 10 grade Celsius, iar minima va fi de 4 grade Celsius.


Sâmbătă vremea se răcește brusc, maxima zilei fiind de doar 8 grade, iar noaptea fiind așteptate doar 5 grade. Șansele de ploaie sunt de 65%, iar vântul va sufla cu putere 30 km/h.

Duminică scăpăm de ploi, însă temperaturile rămân scăzute. Pe timpul zilei vor fi așteptate 10 grade Celsius, iar pe timpul nopții 0 grade Celsius.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Joc de culori nemaipomenit. Toamna pe străzile din Cluj-Napoca. Cele mai frumoase fotografii

Toamnă spectaculoasă pe drumul dintre Mărișel și Măguri Răcătău. Imagini filmate din dronă - FOTO

Vremea se va răci la mijlocul lunii noiembrie şi se întorc ninsorile. Minimele vor coborî sub zero grade

Ultimele Stiri
abonare newsletter