Actualitate

Incendiu într-un pasaj subteran de pe Calea Florești. Locul a fost inundat de fum

Un incendiu a izbucnit, miercuri, într-un spațiu comercial dezafectat dintr-un pasaj pietonal subteran de pe Calea Florești.

În urma incendiului au fost deteriorat mobilierul din interiorul magazinului, cât și părți din pereții pasajului subteran/ FOTO: depositphotos.com În urma incendiului au fost deteriorat mobilierul din interiorul magazinului, cât și părți din pereții pasajului subteran/ FOTO: depositphotos.com

 

 


Apelul de urgență a venit în jurul orei 18:20.

 


În urma incendiului au fost deteriorat mobilierul din interiorul magazinului, cât și părți din pereții pasajului subteran.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această după-amiază pentru a stinge flăcările ce au izbucnit într-un spațiu comercial dezafectat dintr-un pasaj pietonal subteran, care traversează Calea Florești din municipiul Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit în jurul orei 18.20, iar la fața locului s-a deplasat o autospecială de stins incendii. Echipajul operativ a găsit pasajul inundat în întregime cu fum, dar și mai multe lucruri și deșeuri cuprinse de flăcări, într-un spațiu comercial dezafectat, pe o suprafață de aproximativ 5mp.


Flăcările au fost lichidate la scurt timp de către pompieri, fiind astfel împiedicată propagarea acestora mai departe de limitele în care a fost găsite. Au fost deteriorate piese de mobilier din interiorul spațiului respectiv, cât și părți din pereții pasajului subteran”, a transmis ISU Cluj.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la o casă de pe strada Traian Vuia. Pompierii au intervenit cu două autospeciale. FOTO/VIDEO

Pompierii au încercat mai bine de 3 ore să stingă un incendiu, în Gilău! O femeie, consultată de echipajul SMURD

O copertină de 80 mp a fost cuprinsă de flăcări în Luna de Sus. Incendiul s-a extins la gardul unui depozit. FOTO/VIDEO

abonare newsletter