Actualitate

Incendiu la o casă de pe strada Traian Vuia. Pompierii au intervenit cu două autospeciale. FOTO/VIDEO

Un incendiu a izbucnit, luni dimineața, pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca. Acoperișul a fost cuprins de flăcări.

Un incendiu a izbucnit, luni dimineața, pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca. Acoperișul a fost cuprins de flăcări/ FOTO: ISU Cluj Un incendiu a izbucnit, luni dimineața, pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca. Acoperișul a fost cuprins de flăcări/ FOTO: ISU Cluj

 

 


Un incendiu puternic a izbucnit, luni dimineața, la acoperișul unei case de pe strada Traian Vuia.

Pompierii intervin cu două autospeciale pentru stingerea incendiului.


„Se intervine în aceste momente pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un acoperiș al unui imobil situat pe strada Traian Vuia. La fața locului acționează două autospeciale și o autoscară. Incendiul este localizat, nu au fost anunțate până acum persoane rănite”, a transmis ISU Cluj.

UPDATE ORA 09:05

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un imobil situat pe strada Traian Vuia, din municipiul Cluj-Napoca, în care funcționa un spațiu de birouri, un atelier de vopsitorie și o locuință particulară. Apelul de urgență a venit în jurul orei 7.10, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru stins incendii, o autoscară și, preventiv, un echipaj SMURD. În momentul sosirii pompierilor, focarele incendiului au cuprins o cameră tehnică din atelierul de vopsitorie, canalul tehnic de ventilare, un garaj, izolația exterioară din polistiren și întreg acoperișul imobilului, cu o suprafață de aproximativ 250mp. 


Nu au fost înregistrate persoane care să solicite consult medical, iar intervenția promptă a pompierilor a reușit să împiedice propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. Cercetările preliminare au arătat că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației de ventilare”, a transmis ISU Cluj. 

Sursa video: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Pompierii au încercat mai bine de 3 ore să stingă un incendiu, în Gilău! O femeie, consultată de echipajul SMURD

O biserică din lemn s-a transformat în cenuşă din cauza unui incendiu de vegetație. FOTO

Incendiu la o casă din Cămărașu! Vecinii au încercat să stingă singuri incendiul. FOTO

O copertină de 80 mp a fost cuprinsă de flăcări în Luna de Sus. Incendiul s-a extins la gardul unui depozit. FOTO/VIDEO

abonare newsletter