Actualitate

Corupție la ISU Cluj? Ce spun procurorii DNA

DNA Cluj a percheziționat, luni, sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Defilare pompieri clujeni. Sursă foto Facebook ISU Cluj Defilare pompieri clujeni. Sursă foto Facebook ISU Cluj

 

Informația a fost confirmată de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj


„DNA Cluj a efectuat activități de control ce vizează un angajat din cadrul unității noastre”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Acum, procurorii DNA spun că au în lucru un dosar ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție.


Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiunile de corupție săvârșite de militari efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2021-2022.

În cursul zilei de 31 octombrie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, s-au efectuat percheziții în șase locații din care una reprezintă sediul unei instituții publice din municipiul Cluj, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale de pe raza județului Cluj.


În cauză procurorii au beneficiat de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, spun procurorii anticorupție.

CITEȘTE ȘI:

Polițistul care s-a împușcat în cap era victimă în dosarul de corupție deschis de DNA. Bărbatul se află în comă la spital

Percheziții DNA la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj

Director în Compania de Drumuri, reținut de DNA pentru luare de mită

Ultimele Stiri
abonare newsletter