Actualitate

COD GALBEN de CEAȚĂ în județul Cluj! Vizibilitate scăzută pe drum

Zona joasă din județul Cluj se află sub o avertizare nowcasting de ceață și vizibilitate redusă. Află până la ce oră este valabilă atenționarea.

Zona joasă din județul Cluj se află sub o avertizare nowcasting de ceață și vizibilitate redusă/ FOTO: Monitorul de Cluj Zona joasă din județul Cluj se află sub o avertizare nowcasting de ceață și vizibilitate redusă/ FOTO: Monitorul de Cluj

 

 


Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri dimineață, mai multe atenționări nowcasting de ceață și vizibilitate redusă.

 


Avertizarea, emisă de Administrația Națională de Meteorologie, este valabilă vineri, 28 octombrie 2022, ora 8:00, până la ora 11:00.

Zonele vizate de codul galben sunt:


  • Județul Sălaj: zona joasă
  • Județul Cluj: zona joasă
  • Județul Satu Mare: zona joasă
  • Județul Bistriţa-Năsăud: Bistrița, Beclean, Teaca, Lechința, Nimigea, Târlișua, Spermezeu, Căianu Mic, Șintereag, Chiochiș, Braniștea, Petru Rareș, Uriu, Șieu-Măgheruș, Nușeni, Șieu, Matei, Șieuț, Negrilești, Budacu de Jos, Șieu-Odorhei, Mărișelu, Galații Bistriței, Urmeniș, Chiuza, Budești, Ciceu-Giurgești, Monor, Sânmihaiu de Câmpie, Milaș, Miceștii de Câmpie, Silivașu de Câmpie

Potrivit meteorologilor, se va semnala local ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m.

 

CITEȘTE ȘI:

Vreme caldă și ploi puține la începutul lunii noiembrie. VEZI prognoza meteo pe următoarele două săptămâni

Toamna rămâne „blândă”, cu temperaturi peste medie și ploi puține. VEZI prognoza meteo pe o lună

Ultimele Stiri
abonare newsletter