Actualitate

VIDEO. Momentul în care doi pietoni au fost spulberați pe trecerea de pietoni în Dej! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

O femeie și un bărbat au fost loviți în plin pe o trecere de pietoni din Dej, județul Cluj. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

O femeie și un bărbat au fost loviți în plin pe o trecere de pietoni din Dej, județul Cluj. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere/ FOTO: captură ecran dejeanul.ro O femeie și un bărbat au fost loviți în plin pe o trecere de pietoni din Dej, județul Cluj. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere/ FOTO: captură ecran dejeanul.ro

 

 


O șoferiță în vârstă de 34 de ani, a lovit joi seara două persoane care traversau trecerea de pietoni de pe strada Avram Iancu din Dej.

 


În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa că şoferul maşinii parcă nici nu i-ar fi văzut pe cei doi pietoni.

ATENȚIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!


 

În urma accidentului, cei doi pietoni au fost transportați la spital.


„La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 19.00, politiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident produs pe strada Avram Iancu din municipiul Dej. Din primele informații, o femeie în vârstă de 34 de ani, din municipiul Dej, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada menționată mai sus, ar fi surprins și accidentat 2 persoanele aflate în traversarea părții carosabile, pe trecerea pentru pietoni, respectiv un bărbat și o femeie, ambii în vârstă de 41 de ani. În urma evenimentului cele 2 persoane în vârstă de 41 de ani au avut nevoie de îngrijiri de specialitate, fiind transportate la spital.

Conducătoarea auto și cei 2 pietoni au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Cluj.


„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la un accident rutier petrecut pe strada Avram Iancu din municipiul Dej. La fața locului au fost dislocate o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ, unde au găsit un autoturism avariat si două persoane care solicitau îngrijiri medicale în afara acestuia.
Echipajele SMURD și SAJ au consultat bărbatul și femeia, în vârstă de aproximativ 40 de ani, și le-au transportat la spital pentru îngrijiri medicale. La prima evaluare acestea prezentau afecțiuni ușoare”, a transmis ISU Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Accident în Dej! O șoferiță a lovit în plin două persoane pe trecerea de pietoni. FOTO

Accident la ieșire din Baciu! Trei persoane au fost rănite și transportate la spital. FOTO

Accident GRAV pe Corneliu Coposu. Două persoane au fost transportate la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter