Actualitate

Vasile Dîncu a demisionat din funcția de ministru al Apărării. Imposibilitate de a colabora cu Iohannis

Vasile Dîncu a anunțat, luni, că a demisionat din funcția de ministrul al Apărării Naționale. Motivul, imposibilitatea de a colabora cu președintele Iohannis.

Vasile Dîncu a anunțat, luni, că a demisionat din funcția de ministrul al Apărării Naționale/ Foto: Vasile Dîncu/Facebook Vasile Dîncu a anunțat, luni, că a demisionat din funcția de ministrul al Apărării Naționale/ Foto: Vasile Dîncu/Facebook

 

Clujeanul Vasile Dîncu a anunțat, luni, că a demisionat din funcția de ministrul al Apărării Naționale.


 

„În cursul acestei dimineți, am înaintat Prim Ministrului României, Nicolae Ciucă, demisia mea din funcția de ministru al apărării naționale.


Redau, mai jos, textul integral:

Domnului Prim Ministru al Guvernului României


Nicolae - Ionel Ciucă

DEMISIE


Subsemnatul Vasile DÎNCU, membru al Guvernului României, deținător al portofoliului apărării, vă rog să luați act de demisia mea din această funcție.

Motivez gestul meu prin perspectiva imposibilității colaborării cu Președintele României, comandantul suprem al Armatei. Consider necesară retragerea mea din această funcție pentru a nu prejudicia în niciun fel procesele de decizie și programele care necesită fluiditate pe întreg lanțul de comandă și pentru a nu bloca o serie de proiecte absolut necesare pentru funcționarea optimă a Ministerului Apărării Naționale și a Armatei Române.


Domnule Prim Ministru, vă mulțumesc pentru colaborarea onestă și deschiderea de care ați dat dovadă pe tot parcursul activității guvernamentale comune și vă asigur de tot sprijinul meu pentru toate proiectele și programele Ministerului si Armatei Române, din calitatea de senator, membru în Parlamentul României”, a scris Vasile Dîncu pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI:

Dîncu la librărie: „Aici nu se aude vocea idioţilor”

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu: „Sunt foarte sigur că românii și-ar apăra țara în caz de război”

Ultimele Stiri
abonare newsletter