Actualitate

Incendiu la o casă de pe strada Eroilor din Florești. Focul ar fi pornit de la un aparat defect

Pompierii au intervenit sâmbătă dimineață pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o locuință din Florești.

Incendiu la o casă de pe strada Eroilor din Florești. FOTO: Arhivă ISU Cluj Incendiu la o casă de pe strada Eroilor din Florești. FOTO: Arhivă ISU Cluj

 

 


Pompierii au fost solicitați sâmbătă dimineață pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă cu mai multe apartamente din Florești.  La sosirea pompierilor la fața locului, locuitorii clădirii erau autoevacuați, iar flăcările se manifestau în livingul unui apartament cu două niveluri.

 


„Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești și a Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru stingerea flăcărilor care au izbucnit într-o casă, parte dintr-un ansamblu cu trei apartamente alipite, situată pe strada Eroilor din localitatea Florești. Apelul de urgență a venit în jurul orei 4.50, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii, o autoscară și un echipaj SMURD, unde au găsit livingul apartamentului cu două niveluri cuprins de flăcări, toate încăperile inundate cu fum și locatarii ieșiți din acesta”, a transmis ISU Cluj.

Pompierii au reușit să stingă flăcările înainte ca acestea să se extindă. Incendiul ar fi pornit de la un aparat electrocasnic defect.


„Operațiunile de intervenție desfășurate de pompieri au lichidat în scurt timp focarele incendiului, fiind evitată propagarea acestora mai departe de limitele în care au fost găsite. Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar cercetările preliminare au arătat că incendiul a pornit de la o defecțiune a unui aparat electric”, au mai transmis reprezentanții ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Locuință din Pata Rât, distrusă de flăcări! Localnicii n-au putut opri incendiul din cauza lipsei de apă. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter