Actualitate

Accident GRAV pe strada Frunzișului! Doi bătrâni au trecut neregulamentar strada şi au fost loviți de o maşină. VIDEO

Un accident rutier a avut loc, joi, pe strada Frunzișului din municipiul Cluj-Napoca.

Un accident rutier a avut loc, joi, pe strada Frunzișului din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: ISU Cluj Un accident rutier a avut loc, joi, pe strada Frunzișului din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier grav a avut loc, joi, pe strada Frunzișului din municipiul Cluj-Napoca.

În urma accidentului, traficul a fost restricționat.


„Accident rutier pe strada Frunzișului din municipiului Cluj-Napoca, momentan traficul este restricționat″, a transmis IPJ Cluj.

ISU Cluj: Intervenție la un accident rutier produs pe strada Frunzișului

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru a sprijini acordarea asistenței medicale pentru două persoane ce au fost implicate într-un eveniment rutier pe strada Frunzișului din municipiul Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit în jurul orei 09.10, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ, unde au găsit o femeie și un bărbat, în vârstă de cca 70 de ani, ce prezentau mai multe traumatisme și pierderi de conștiință. Aceștia au primit asistență medicală de urgență și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat celor două persoane rănite în accident, au asigurat măsuri de prevenirea a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriei, cât și pentru siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în accidentul rutier”, a transmis ISU Cluj.


„În jurul orei 09:10, pe strada Frunzișului, din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane.
Conform primelor verificări, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea autovehiculul dinspre strada Izlazului înspre strada Observatorului a surprins şi accidentat două persoane, o femeie, în vârstă de 72 de ani și un bărbat în vârstă de 74 de ani, ambii din municipiul Cluj-Napoca, care, în calitate de pietoni s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a drumului, prin loc nemarcat şi nesemnalizat corespunzător.

În urma impactului, cele două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Cluj.


Sursa video: Info Trafic Cluj-Napoca

CITEȘTE ȘI:

Accidentul din Florești între o ambulanță și o mașină, surprins de camere. O femeie a fost rănită. VIDEO

Accident pe strada Avram Iancu din Florești, între o ambulanță și o mașină! O femeie a fost rănită. FOTO

Accident între două mașini, în județul Cluj! Un bătrân a rămas ÎNCARCERAT. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter