Actualitate

Traficant de droguri, ridicat de pe stradă în Cluj-Napoca! Acasă avea 11 kg de cannabis și hașiș. FOTO/VIDEO

Un traficant de droguri a fost ridicat de pe stradă din Cluj-Napoca de polițiști. Acasă avea 11 kg de cannabis și hașiș, depistate în urma perchezițiilor.

11 kg de cannabis și hașiș, confiscate de polițiști / Foto: IPJ Cluj 11 kg de cannabis și hașiș, confiscate de polițiști / Foto: IPJ Cluj

 

 


Marți, 18 octombrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj, au desfășurat o acțiune pe linia traficului de droguri.

Un bărbat de 30 de ani, bănuit de trafic de droguri, a fost ridicat de pe stradă:


„La data de 18 octombrie a.c., jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au depistat, pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca, un bărbat, care avea asupra sa 50 de grame de cannabis, 1.270 de lei, 10 euro și un telefon mobil. Cazul a fost preluat de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, în cursul aceleiași zile fiind pus în executare un mandat de percheziție domiciliară”, a transmis IPJ Cluj.

În urma unei percheziții acasă la bărbatul de 30 de ani, polițiștii au descoperit 10,5 kg de cannabis și 400 de grame de hașiș:


Droguri găsite în urma perchezițiilor / Foto: IPJ Cluj

„Astfel, în urma percheziției efectuate în județul Cluj, la domiciliul acestuia, au fost descoperite 10,5 kilograme de cannabis, 4 calupuri conținând 100 de grame de hașiș fiecare, dispozitive pentru vidat, un cântar electronic și altul de mare precizie, un laptop și un telefon mobil. De asemenea, au fost ridicați 9.800 de lei, 80 de euro, dar și 20 de lire sterline”, a mai transmis IPJ Cluj.

Bani găsiți după percheziții / Foto: IPJ Cluj

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior, instanța a dispus arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.


La activități au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Culturi de cannabis, găsite într-o pădure lângă Cluj-Napoca! Polițiștii au mai găsit MDMA și ciuperci la traficanți acasă

Captură de 16 kg de cannabis și multă cocaină, la Cluj! Drogurile, introduse în țară printr-o firmă de curierat

Ultimele Stiri
abonare newsletter