Actualitate

Incendiu într-un apartament din Aghireșu-Fabrici! O femeie, consultată de medicii de pe ambulanță. FOTO

Un incendiu a izbucnit miercuri la un apartament dintr-un bloc din localitatea Aghireșu-Fabrici. Flăcările au pornit de la un jar aprins căzut din sobă.

Incendiu într-un apartament din Aghireșu-Fabrici / Foto: ISU Cluj Incendiu într-un apartament din Aghireșu-Fabrici / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu în pericol de extindere, izbucnit într-un apartament din localitatea Aghireșu-Fabrici.

 


O femeie a fost consultată la fața locului de echipajul SMURD.

„Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Aghireșu au intervenit în această după-amiază pentru stingerea flăcărilor ce au izbucnit într-un apartament situat într-un bloc de locuințe din localitatea Aghireșu Fabrici. Apelul de urgență a venit în jurul orei 16.50, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială pentru stingerea incendiilor și un echipaj SAJ. În momentul sosirii la fața locului, focul cuprinsese mobilierul, un obiect sanitar din material plastic și boilerul electric pentru apă caldă, fiind în pericol de a se extinde și la celelalte încăperi din apartament.


O femeie a fost consultată la locul incendiului de către echipajul SAJ, fără a fi transportată la spital. Focul a fost stins în scurt timp de către pompieri, fiind evitată propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit”, a transmis ISU Cluj.

Cercetările preliminare au arătat că focul a pornit de la o ladă cu lemne și substanțe combustibile, în care a căzut jar aprins din sobă.


Aceasta a fost observată la timp de proprietar și a fost aruncată imediat în baie pentru a evita propagarea focului la mobilierul din camera unde se afla soba pe lemne.

CITEȘTE ȘI:

Ce să faci și să NU faci ca să previi un incendiu în sezonul rece? Recomandări de la pompierii clujeni

Poți fi conștient și să te doară în timpul anesteziei generale? Medic din Cluj: „Apare mai des la începutul sau finalul operației” VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter