Actualitate

Trafic, închis COMPLET la intersecția străzilor Eroilor și Dumitru Mocanu din Florești! Restricții timp de patru zile

Lucrările continuă la intersecția străzilor Profesor Dumitru Mocanu și Eroilor din Florești. Astfel, circulația va fi închisă complet patru zile începând de marți, atât pentru șoferi, cât și pentru pietoni.

Trafic, închis COMPLET la intersecția străzilor Eroilor și Dumitru Mocanu din Florești / Foto: Primăria comunei Florești - Facebook Trafic, închis COMPLET la intersecția străzilor Eroilor și Dumitru Mocanu din Florești / Foto: Primăria comunei Florești - Facebook

 

 


Primăria comunei Florești a anunțat că se continuă lucrările în intersecția Profesor Dumitru Mocanu cu strada Eroilor.

 


Astfel, traficul în zonă va fi oprit pentru patru zile.

„Acces restricționat pentru traficul rutier în intersectia D. Mocanu și str Eroilor, începând de marți 18 octombrie, pentru continuarea lucrărilor. Începând de mâine va demara pregătirea sectorului pentru asfaltare, realizare accese, respectiv trotuare.


Circulația rutieră va fi oprită în totalitate în următoarele patru zile (marti-vineri, 18-21 octombrie), pe strada D Mocanu de la intersecția cu Eroilor, pentru continuarea lucrărilor la proiectul de modernizare a drumului, după ce etapele de lucrări au permis în ultimele săptămâni redeschiderea temporară a traficului pe drum de pământ, după întubarea Văii Sinaslaului.

Pietonii vor avea acces interzis pe porțiunea amintită din strada Eroilor, dar pot circula în siguranță prin curtea Primăriei”, a transmis Primăria Florești.

CITEȘTE ȘI:

POZA ZILEI. „Șarpele de foc”. Cum arată dimineața coloana de mașini din Florești spre Cluj?

ATENȚIE, șoferi! Un site neautorizat vinde roviniete cu 200% mai scumpe

Ultimele Stiri
abonare newsletter