Actualitate

Copil de 7 ani, lovit ÎN PLIN de o mașină în localitatea Frata. Minorul a ajuns la spital

Un copil de 7 ani a fost lovit, marți, de o mașină în localitatea Frata, județul Cluj. Minorul a fost transportat la spital.

Minorul a fost transportat la spital/ Foto: depositphotos.com Minorul a fost transportat la spital/ Foto: depositphotos.com

 

 


O mașină condusă de o femeie de 39 de ani, ar fi accidentat un minor care se afla în traversarea drumului DJ150 din localitatea Frata, județul Cluj.

 


Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 12:10 de accident.

„La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 12.10, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier în localitatea Frata, pe DJ 150.


În urma cercetărilor preliminare efectuate la locul evenimentului rutier rezultă că un autoturism care ar fi fost condus de o femeie de 39 de ani, ar fi accidentat un minor, în vârstă de 7 ani, care se afla în traversarea drumului.

În urma impactului a rezultat rănirea minorului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.


Testarea cu aparatul etilotest a conducătoarei auto a avut rezultat negativ. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Accident între două mașini, în județul Cluj! Un bătrân a rămas ÎNCARCERAT. FOTO

Trei accidente în 30 de minute la Raliul Clujului! O persoană, preluată de ambulanța SMURD. FOTO

Accident la ieșire din Bucea, între o motocicletă și o mașină! Motociclist, transportat de urgență la spital

abonare newsletter