Actualitate

Incendiu la o casă de pe strada Avram Iancu din Florești

Pompierii au intervenit joi seara la un incendiu pe strada Avram Iancu din Florești. Baia unei case era cuprinsă în totalitate de flăcări.

Incendiu la o casă de pe strada Avram Iancu din Florești / Foto: ISU Cluj Incendiu la o casă de pe strada Avram Iancu din Florești / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această seară pentru a stinge flăcările ce au cuprins baia dintr-o casă de locuit, situată pe strada Avram Iancu din localitatea Florești.

 


Alerta a fost înregistrată în jurul orei 19.50, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere din cadrul Punctului de Lucru Florești, respectiv Garda de Intervenție Gilău, precum și o autoscară din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca:

„În momentul sosirii la fața locului pompierii au găsit o baie, în care erau instalate mai multe aparate electrocasnice, cuprinsă în totalitate de flăcări. Operațiunile de stingere a incendiului au durat mai bine de o oră și au reușit să oprească propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.


Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment, iar cauza probabilă este o defecțiune a instalației electrice”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident pe Calea Mănăștur! Trei persoane, transportate la spital de urgență. FOTO

O mașină a luat FOC în timp ce mergea pe strada Câmpului din Cluj-Napoca. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter