Actualitate

Un bărbat beat conducea pe B-dul 21 Decembrie 1989. Mai mulți șoferi, prinși la volan beți sau drogați în Cluj

În Cluj-Napoca, un bărbat a fost prins când conducea beat pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. Alți patru șoferi au fost depistați de polițiști când conducea sub influența drogurilor sau a alcoolului pe drumuri din județ.

Un bărbat beat conducea pe B-dul 21 Decembrie 1989 / Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook Un bărbat beat conducea pe B-dul 21 Decembrie 1989 / Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

 


La data de 2 octombrie, în jurul orei 17.25, polițiștii Biroului Rutier Cluj au depistat în trafic un șofer în vârstă de 68 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa pe B-dul 21 Decembrie 1989, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

 


Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 0,55  mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.


Mai mulți șoferi, beți sau drogați prin Cluj

La aceeași dată, în jurul orei 19.50, polițiștii rutieri din Turda au oprit o mașină condusă pe strada Castanilor, de un tânăr de 28 de ani din Turda. Testarea cu aparatul drugtest a șoferului a indicat prezența substanțelor psihoactive, astfel că acesta a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea mostrelor biologice.

Tot pe 2 octombrie, un alt tânăr, în vârstă de 28 de ani, din comuna Mintiu-Gherlii a fost depistat pozitiv în urma testării cu aparatul drugtest. Acesta a fost oprit de polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla în jurul orei 09.30. Ulterior testării, tânărul a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea probelor biologice și stabilirea substanțelor interzise.


Polițiștii orașului Huedin și Secției 8 Poliție Rurală Huedin, la data de 2 octombrie, au depistat doi șoferi care se aflau sub influența alcoolului:

  • Primul șofer, în vârstă de 52 de ani din Cluj-Napoca, a fost identificat în jurul orei 01.20, în timp ce se deplasa cu mașina pe raza localității Șaula. Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  • Cel de-al doilea, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Căpușu Mare a fost oprit de polițiști în jurul orei 11.30, în timp ce se deplasa cu mașina în localitatea Dumbrava. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat concentrația de 0,53 mg/l alcool pur în aerul concentrat.

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr fără permis a furat două mașini într-o singură noapte și a făcut accident cu ambele, în Sibiu

Accident pe strada Aurel Vlaicu! O betonieră a intrat într-o mașină a unei școli de șoferi. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter