Actualitate

Un șofer, cu permisul suspendat, conducea BEAT prin Apahida, la 10 dimineața! A fost reținut de Poliție

Un șofer din Mureș a fost reținut de polițiștii clujeni în timp ce conducea beat pe străzile din Apahida. Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice la ora 10 dimineața.

Șoferul a fost depistat cu o concentrație de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat / Foto: depositphotos.com Șoferul a fost depistat cu o concentrație de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat / Foto: depositphotos.com

 

 


Polițiștii Secției 2 Poliție Apahida au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui șofer în vârstă de 43 de ani, din județul Mureș, care avea suspendat dreptul de a conduce.

 


Șoferul a fost depistat, în urma testării alcoolscopice, cu o concentrație de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, în Apahida:

„Bărbatul care se deplasa cu o autoutilitară pe DN1-CE576, în localitatea Apahida, a fost oprit de polițiști în jurul orei 10.10.


A fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, a transmis IPJ Cluj.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Alarmă de incendiu la Colegiul Național George Coșbuc din Cluj-Napoca. Elevii au fost EVACUAȚI.

Percheziții la persoane acuzate de tăieri ilegale de lemne și evaziune, în Cluj! O rețea mare de spălare de bani se destramă. VIDEO

Accident în Piața Cipariu! Două femei și doi copii, de 3 și 7 ani, răniți în urma impactului. FOTO

abonare newsletter