Actualitate

Carambolul de pe Feleacu, provocat de un șofer care a pierdut controlul mașinii într-o curbă. VIDEO

Un accident grav a avut loc, sâmbătă, în Feleacu, județul Cluj. În urma accidentului 5 persoane au ajuns la spital.

Un accident grav a avut loc, sâmbătă, în Feleacu, județul Cluj. În urma accidentului 5 persoane au ajuns la spital/ Foto: ISU Cluj Un accident grav a avut loc, sâmbătă, în Feleacu, județul Cluj. În urma accidentului 5 persoane au ajuns la spital/ Foto: ISU Cluj

 

Un accident grav a avut loc în această dimineață în Feleacu.


 

Potrivit polițiștilor, un șofer care circula pe direcția Turda spre Cluj-Napoca, într-un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul mașinii, ulterior ar fi ajuns pe contrasens unde a lovit 3 mașini.


„Azi, 1 octombrie, în jurul orei 11.10, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs în comuna Feleacu.

Din primele informații, un conducător auto în vârstă de 37 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu autoturismul pe direcția Turda spre Cluj-Napoca, la km 466+560 m, în afara localității Feleacu, într-un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ulterior ar fi ajuns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu alte 3 autoturisme.


În urma impactului, conducătorul auto de 37 de ani, două persoane de sex feminin, dintre care o minoră de 12 ani, dar și 3 bărbați cu vârste cuprinse între 36 și 47 de ani au necesitat îngrijiri medicale.

Traficul rutier a fost blocat pentru aproximativ o oră și 20 de minute.


Testările conducătorilor auto  cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.

În urma accidentului, 4 adulți și un copil au ajuns la spital.


„Salvatorii au găsit la fața locului 10 persoane, care au ieșit singure din autoturismele avariate. Două persoane de sex feminin, dintre care o minoră, sunt transportate la spital, fiind conștiente și cooperante. De asemenea, în momentele următoare vor fi transportați la spital alți trei bărbați, care au suferit răni minore”, a transmis ISU Cluj.

Sursa video: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Accident cu 4 mașini în Feleacu! 5 persoane au fost transportate la spital. FOTO/VIDEO

O mașină A LUAT FOC pe strada Bușteni din Cluj-Napoca. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter