Actualitate

O fată de 13 ani din comuna clujeană Mihai Viteazu, dată dispărută! Familia și Poliția o caută. Ați văzut-o?/ UPDATE: A fost găsită

O fată în vârstă de 13 ani din comuna Mihai Viteazu, județul Cluj, a dispărut de acasă. Familia a declarat-o „persoană dispărută” la Poliție. Ați văzut-o?

O fată de 13 ani din comuna clujeană Mihai Viteazu, dată dispărut / Foto: IPJ Cluj O fată de 13 ani din comuna clujeană Mihai Viteazu, dată dispărut / Foto: IPJ Cluj

 

 


La data de 27 septembrie a.c., Poliția municipiului Turda, Secția 9 Poliție Rurală a fost sesizată cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 07.00, HERCHI NICOL-SIMINA, din localitatea Cornești, comuna Mihai Viteazu, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu și nu a revenit.

 


Semnalmentele persoanei dispărute

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1,60 m, greutate 56 kg, ochi căprui, păr castaniu, forma feței ovală, bărbie ascuțită.

Nu se cunosc hainele pe care le purta la momentul plecării.


Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

UPDATE ORA 21:45

„Minora a fost depistată pe raza municipiului Turda. Pe timpul plecării acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Percheziții la persoane acuzate de tăieri ilegale de lemne și evaziune, în Cluj! O rețea mare de spălare de bani se destramă. VIDEO

Accident în Piața Cipariu! Două femei și doi copii, de 3 și 7 ani, răniți în urma impactului. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter