Actualitate

Accidentul mortal de pe Moților. Momentul impactului, surprins de camerele de supraveghere. VIDEO

Un accident groaznic a avut loc duminică dimineața pe Calea Moților din Cluj-Napoca. Un tânăr care conducea cu viteză, a murit după ce a intrat cu mașina într-un stâlp. ATENȚIE! Urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

 

Camerele de supraveghere amplasate pe Calea Moților au surprins momentul impactului. Un BMW, condus de un tânăr de 25 de ani, a intrat în plin într-un stâlp de pe marginea drumului. 


Pe imagini se vede cum autoturismul vine dinspre centru spre Calea Mănăștur.

„Pompierii au intervenit în această dimineață la un grav accident rutier petrecut pe Calea Moților din Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit la ora 6:18, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale, precum și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Ulterior, în sprijin a venit și o autospecială cu modul de descarcerare de la Detașamentul 1. În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit un autoturism puternic avariat. Înăuntru se afla un bărbat încarcerat, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. Drept urmare, nu s-au mai putut aplica manevre de resuscitare”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Cine a fost tânărul care a murit în accidentul de pe Moților? Prietenii îl descriu ca pe un băiat deștept și amuzant. FOTO

Tânărul de 25 de ani, mort în accidentul de pe Moților, ar fi condus cu 180 km/h. FOTO/VIDEO

Imagini greu de privit. Accidentul de pe Calea Moților la ivirea zorilor. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter