Actualitate

Accident GRAV pe Calea Moților. Un tânăr de 25 de ani a murit. VIDEO

Un accident grav a avut loc duminică dimineața pe Calea Moților din municipiul Cluj-Napoca. O persoană a murit în urma accidentului.

Un accident grav a avut loc duminică dimineața pe Calea Moților din municipiul Cluj-Napoca/ FOTO: ISU Cluj Un accident grav a avut loc duminică dimineața pe Calea Moților din municipiul Cluj-Napoca/ FOTO: ISU Cluj

 

Un accident cumplit a avut loc în această dimineață pe Calea Moților din municipiul Cluj-Napoca.


 

Potrivit ISU Cluj, din primele informații, o persoană a murit în urma accidentului.


„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe Calea Moților din Cluj-Napoca. Din nefericire, o persoană este decedată, potrivit primelor informații”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Accident mortal pe Calea Moților/ FOTO: ISU Cluj

 


UPDATE ORA 07:37

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un grav accident rutier petrecut pe Calea Moților din Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit la ora 6:18, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale, precum și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Ulterior, în sprijin a venit și o autospecială cu modul de descarcerare de la Detașamentul 1. 

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit un autoturism puternic avariat. Înăuntru se afla un bărbat încarcerat, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. Drept urmare, nu s-au mai putut aplica manevre de resuscitare. Mai exact, a fost vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani. Misiunea pompierilor se va încheia în scurte momente, traficul fiind blocat în zonă”, a transmis ISU Cluj.


Accident mortal pe Calea Moților/ FOTO: ISU Cluj

Sursa video: INFO TRAFIC jud. Cluj

CITEȘTE ȘI:

Accident grav pe strada Plopilor, spre podul Calvaria! Un bărbat, transportat la spital. FOTO

Accident pe drumul Sfântul Ioan, între o mașină și o motocicletă! Un bărbat cu piciorul rupt va fi dus la spital

abonare newsletter