Actualitate

Accident grav pe strada Plopilor, spre podul Calvaria! Un bărbat, transportat la spital. FOTO

Un accident rutier grav a avut loc între două mașini pe strada Plopilor din Cluj-Napoca. Un bărbat de 33 de ani a fost rănit și transportat la spital.

Accident grav pe strada Plopilor, spre podul Calvaria / Foto: ISU Cluj Accident grav pe strada Plopilor, spre podul Calvaria / Foto: ISU Cluj

 

În jurul orei 18:00, pompierii clujeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier petrecut pe strada Plopilor din Cluj-Napoca, spre podul Calvaria. 


 

La fața locului, echipajele de intervenție au găsit două mașini avariate.


Un bărbat a fost rănit după impact și a fost transportat la spital de un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Cluj (SAJ Cluj).

„La acel eveniment rutier au fost implicate două autoturisme. Într-unul dintre autoturisme era un bărbat care acuza dureri la coaste și la coloană și a fost scos din mașină de către și ulterior transportat la spital. A fost vorba despre un bărbat de 33 de ani, conștient și cooperant, preluat de SAJ. Nu au existat victime încarcerate”, a declarat, pentru monitorulcj.ro, ofițerul de presă al ISU Cluj, Andrei Biriș.

CITEȘTE ȘI:

Accident în localitatea Copăceni, Cluj! Un șofer s-a răsturnat cu mașina. FOTO

Accident pe drumul Sfântul Ioan, între o mașină și o motocicletă! Un bărbat cu piciorul rupt va fi dus la spital

abonare newsletter