Actualitate

Curse Blue Air programate după 10 octombrie, anulate

Compania Blue Air a anunțat clienții care aveau bilete la zboruri programate după 10 octombrie că acestea au fost anulate.

 

Compania aeriană Blue Air a anunțat vineri printr-un comunicat de presă că „își propune” să reia zborurile abia din 10 octombrie. Pasageri care au cumpărat bilete la curse programate și după această dată au primit acum mesaje că și aceste zboruri au fost anulate.


Anunțurile Blue Air primite de G4Media.ro care au cumpărat bilete:

„Regretăm să vă informăm că, din motive operaționale, zborul dvs. 0B1124, de la Bruxelles la Bucuresti, pe 2022-10-23, ora de plecare 21:50 a fost anulat.


Dorim să vă oferim următoarele opțiuni:

1. Va puteti modifica gratuit data zborului pentru ca noul zbor să corespundă nevoilor dvs


2. Va puteti anula rezervarea și să solicitați rambursarea biletului în portofelul electronic, cu un bonus de 25% din valoarea rambursabilă*

*Bonusul de 25% va fi disponibil în contul dvs în maxim 10 zile de la încărcarea sumei în portofelul electronic.


3. Va puteti anula rezervarea și să solicitați rambursarea biletului prin aceeași modalitate de plată

Reamintim că Blue Air a oprit toate zborurile la 6 septembrie, mii de români fiind blocați pe aeroporturi din toată Europa.


Blue Air a anunțat că va relua zborurile doar din 10 octombrie, fiindcă în prezent compania nu are suficienți bani pentru combustibil și cheltuieli operaționale.

Operatorul aerian low-cost Blue Air a anunţat, într-un comunicat de presă transmis către adresa monitorulcj.ro, că va relua zborurile din 10 octombrie, precizând că pentru moment nu dispune de fondurile necesare plăţii combustibilului şi celorlalte cheltuieli operaţionale, necesare pentru zborurile planificate începând cu data de 12 septembrie.

CITEȘTE ȘI:

Blue Air va trebui să plătească atât despăgubiri pasagerilor, cât şi costurile curselor TAROM

În plină criză Blue Air, Wizz Air acaparează piața și anunță extinderi majore! Ce a făcut Wizz Air în 2012 când a falimentat compania Malev?

Blue Air va relua zborurile doar din 10 octombrie. Compania nu mai are bani pentru combustibil

abonare newsletter