Actualitate

Nu scăpăm de ploi în acest weekend, la Cluj! Maximele vor scădea până la 14 grade Celsius

Vremea în acest weekend la Cluj se anunță una ploioasă și cu temperaturi scăzute. Potrivit meteorologilor, maximele vor scădea până la 14 grade Celsius.

Vremea rămâne rece în acest weekend la Cluj/ Foto: monitorulcj.ro Vremea rămâne rece în acest weekend la Cluj/ Foto: monitorulcj.ro

 

 


Potrivit Accuweather, vremea din Cluj nu este una favorabilă în acest weekend.

 


Totodată, ploile vor fi prezente pe tot parcursul weekend-ului.

Vineri, 16 septembrie, cerul va fi în mare parte acoperit de nori, iar șansele de ploaie sunt de 81%. Pe timpul zilei sunt așteptate 23 de grade Celsius, iar pe timpul nopții 13 grade.


Sâmbătă scad și mai mult temperaturile, fiind așteptate 18 grade Celsius. Cerul va fi în totalitate acoperit de nori, iar șansele de precipitații cresc la 84%. Sunt șanse ca și pe timpul nopții să fie câteva reprize de ploaie.

Duminică, 18 septembrie, se anunță o zi friguroasă cu maxima zilei de 14 grade Celsius. Pe timpul nopții minimele vor scădea la 7 grade Celsius. Cerul va fi predominant acoperit de nori, în timp ce șansele de precipitații vor scădea la 65%.


 

CITEȘTE ȘI:

Furtuna a făcut RAVAGII în județul Cluj! Copaci căzuți, case inundate și mai mulți stâlpi de curent au fost afectați. FOTO

FOTO. Cartierul Gheorgheni, ca după bombardament! Copacii doborâți de furtună au rămas neadunați

Ultimele Stiri
abonare newsletter