Actualitate

O campanie de colectare a deșeurilor electrice începe joi. Cum poți scăpa de aparatele stricate în Cluj?

O nouă campanie de reciclare a deșeurilor electrice are loc joi și vineri în Cluj-Napoca. Află cum poți scăpa de aparatele stricate.

O campanie de colectare a deșeurilor electrice începe joi / Foto: depositphotos.com O campanie de colectare a deșeurilor electrice începe joi / Foto: depositphotos.com

 

 


O nouă campanie de reciclare a deșeurilor DEE - de echipamente electrice și electronice - are loc în perioada 15-16 septembrie, în municipiul Cluj-Napoca.

Deșeurile pot fi predate apelând numărul de telefon 0755.406.406 pentru ridicarea de la domiciliu/sediu de firmă sau completând formularul online: https://roecollect.ro/solicita-ridicare-deee – disponibil 24h/7zile, anunță viceprimarul Dan Tarcea.


DEEE înseamnă orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile, corpuri de iluminat, care nu mai sunt utilizate, deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice.

Serviciul se adresează atât gospodăriilor individuale, cât și instituțiilor și firmelor private.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Ecoinsule digitalizate, prezentate la Cluj! Fiecare oraș din țară va avea sisteme europene de colectare selectivă a deșeurilor. FOTO/VIDEO

Clujenii vor plăti doar cât gunoi aruncă! Se schimbă regulile de ridicare a deșeurilor din municipiu

Ultimele Stiri
abonare newsletter