Actualitate

Control judiciar pentru un clujean care a tras cu arma spre casa unui bărbat cu care se certase

Un clujean de 41 de ani a fost pus sub control judiciar după ce a folosit o armă cu aer comprimat, deţinută ilegal, într-un conflict. Scandalul ar fi pornit între acesta și un bistrițean.

Un clujean de 41 de ani a fost pus sub control judiciar după ce a folosit o armă cu aer comprimat, deţinută ilegal, într-un conflict/ Foto: pixabay.com Un clujean de 41 de ani a fost pus sub control judiciar după ce a folosit o armă cu aer comprimat, deţinută ilegal, într-un conflict/ Foto: pixabay.com

 

 


Clujeanul de 41 de ani s-ar fi deplasat sâmbătă la locuinţa unui bistriţean din localitatea Leleşti, cu care era în conflict, şi a tras înspre imobilul în care locuia acesta două focuri cu o armă cu aer comprimat, pe care o deţinea ilegal.

 


„La data de 12 septembrie a.c., faţă de bărbatul de 41 de ani, din Cuzdrioara, judeţul Cluj, Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 12.09.2022.

Poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase continuă cercetările în acest caz, sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bistrița-Năsăud.

 

CITEȘTE ȘI:

Clujean arestat după ce a tras focuri spre casa unui bărbat cu care se certase. Avea arma ilegal

abonare newsletter