Actualitate

Șofer, prins de polițiști când conducea rupt de beat pe strada Fabricii de Zahăr din Cluj-Napoca

Polițiștii au făcut controale joi pe drumurile din Cluj-Napoca. Un șofer a fost prins la volan când era rupt de beat. Ce alcoolemie avea?

Șofer, prins de polițiști când conducea rupt de beat / Foto: depositphotos.com Șofer, prins de polițiști când conducea rupt de beat / Foto: depositphotos.com

 

 


Șoferul este din Cluj-Napoca și a fost depistat pe strada Fabricii de Zahăr, conducând sub influența alcoolului.

 


Bărbatul avea o concentrație de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat:

„La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 17.45, polițiștii Biroului Rutier Cluj au depistat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa cu un autoturism pe strada Fabricii de Zahăr, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.


Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a indicat concentrația de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Cluj.


Alt șofer beat, prins în Huedin

Un alt șofer a fost prins în noaptea dintre joi și vineri în Huedin când conducea beat și cu permisul de conducere suspendat:

„La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin au depistat în trafic, pe DN1 E60, un tânăr de 25 de ani, din municipiul Turda, care se deplasa cu un autoturism, având suspendat dreptul de a conduce.


De asemenea, testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, context în care a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a mai transmis IPJ Cluj.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat de 81 de ani, BEAT și cu permisul suspendat, a intrat cu mașina într-un stâlp

Un taximetrist beat a intrat cu mașina într-un șanț, în Viișoara

Un șofer rupt de beat a provocat un accident pe Calea Florești! Ce alcoolemie avea?

abonare newsletter