Ştiri din Transilvania

Un bărbat de 81 de ani, BEAT și cu permisul suspendat, a intrat cu mașina într-un stâlp

Un octogenar „aventuros” a intrat cu mașina într-un stâlp, după ce a urcat beat la volan. Permisul îl avea suspendat.

Un bărbat de 81, BEAT și cu permisul suspendat, a intrat cu mașina într-un stâlp Un bărbat de 81, BEAT și cu permisul suspendat, a intrat cu mașina într-un stâlp

 

 


Un bărbat de 81 de ani, în timp ce conducea băut e o stradă din Alba Iulia, a lovit un stâlp. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat, scrie Ziarul Unirea.

 


„La data de 2 septembrie 2022, în jurul orei 19,45, polițiștii rutieri din Alba Iulia, în timp ce acționau pe strada Cocorilor din Alba Iulia, au identificat un autoturism avariat, aflat în afara parții carosabile. Din primele cercetări efectuate, a rezultat că un bărbat de 81 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea autoturismul, înspre cartierul Oarda de Sus, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a firelor de energie electrică și cu gardul unui imobil. În urma accidentului, nu au fost înregistrate victime omenești.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate, a rezultat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat”, a transmis Poliția din Alba Iulia. 


Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

CITEȘTE ȘI:

VITEZĂ-RECORD pe A1: 281 km/h, pe sector de 100km/h. Șoferul, un ceh, a fost „premiat” de polițiști

Ultimele Stiri
abonare newsletter