Actualitate

Microbuz răsturnat în Curba Morții, pe Calea Turzii! Un tânăr de 20 de ani, dus de urgență la spital

Accident în Curba Morții de pe Calea Turzii. Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost rănit în urma impactului.

Microbuz răsturnat în Curba Morții, pe Calea Turzii / Foto: Info Trafic jud. Cluj Microbuz răsturnat în Curba Morții, pe Calea Turzii / Foto: Info Trafic jud. Cluj

 

 


Tânărul era în stare de conștiență și era cooperant, iar după ce a fost consultat de echipajul de pe ambulanță a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate:

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit un microbuz răsturnat pe partea carosabilă și ocupanții ieșiți din acesta. 

Un tânăr în vârstă de cca 20 de ani a fost consultat de către echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate”, a declarat pentru monitorulcj.ro ofițerul de presă al ISU Cluj.


_________________________________________________________________________________________

UPDATE: Șoferul microbuzul a pierdut controlul volanului, tânărul transportat la spital era un pasager


Din informațiile polițiștilor, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Tritenii de Jos, care conducea un microbuz înspre localitatea Tuirda, în care se aflau 4 pasageri, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare într-un viraj la dreapta, răsturnându-se pe partea carosabilă.

Atunci, în urma impactului, un pasager în vârstă de circa 20 de ani a necesitat îngrijiri medicale de specialitate.


Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

CITEȘTE ȘI:

Mesajul de adio al Mariei, tânara care s-a sinucis pe Observatorului: „Nu depresia m-a ucis, ci lumea dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc”

Sinucidere în Zorilor. O tânără de 18 ani a MURIT după ce s-a ARUNCAT de la etaj, pe strada Observatorului. FOTO

abonare newsletter